29 Mart 2013 Cuma

Güney Amerika’daki Gizli Şehir Part 4

Zaman yolculuğu deneyleri, “Teleportasyon” (Bir yerden başka bir yere ışınlama) gibi fantastik olayların Tesla, Marconi ve onların yasaklanmış ve gizlenen buluşları ile ilgisi olabilir mi?
Tesla Teknolojisine göre Genovese, yeraltındaki şehrin çok geniş mali kaynaklara dayanarak inşa edildiğini söylemekte ve dünyadaki bütün araştırma tesislerinden daha üstün olduğunu iddia etmekteydi. 1946 yılındaşehir güçlü bir kozmik enerji kolektörü kullanmaktaydı.
Genovese’nin diğer bir iddası da ürettikleri “uçandaire” ile Ay’a ve Mars’a yolculuk yaptıkları şeklindedir. Ona göre, bu araçla Ay’a yolculuk birkaç saat, Mars’a ise birkaç gün sürüyordu. Genovese Mars’ın üzerinde görülen piramitlerden hiç bahsetmemişti. Büyük bir ihtimalle onların “Cydonia” bölgesinde kumlarla kaplı piramitlerin altında bir Mars üssü kurmuş olabileceği düşünülüyor.
İlginçtir ki, Marconi’nin gizli şehrinde üretilen disk şeklindeki araçlar, 1944 yılında Prag yakınlarındaki BMW tesislerinde imal edilen Alman Schriever-Habermohl uçan diskine çok benziyordu.

Hiç yorum yok: